OVER ONS

In ’93 namen apothekers Johan Van Hoof en Myriam Hulsbosch Apotheek De Ghein in Geel over. Deze werd al snel omgevormd tot Apotheek Van Hoof. De Geelse bevolking voorzien van deskundig en eerlijk advies werd hun streefdoel. In 2004 verhuisde de apotheek naar de Dr. Van De Perrestraat 142. Hier is ze tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd. De eerste uitbreiding volgde in 2013 met de overname van Apotheek Pharma Meerhout. Drie jaar later kwam ook Apotheek Raeymaekers erbij. Met al drie apotheken onder hun hoede, stond het apothekersduo in 2018 voor de grootste uitdaging tot nog toe: de opening van de grootste apotheek van België. Met zijn 800 m² werd Optiphar Apotheek een totaalconcept waar de focus niet enkel ligt op gezond worden, maar ook op gezond blijven.

Midden in de digitale revolutie kon Apotheek Van Hoof niet blijven stilstaan. In 2012 werd daarom de webshop Optiphar geboren. In deze online apotheek kunt u onder meer terecht voor voorschriftvrije geneesmiddelen, voedingssupplementen, huid- en haarverzorgingsprodcuten, producten voor uw huisdier, sportsupplementen en verzorgingsproducten en voeding voor uw baby. Met meer dan 25 000 producten en 600 merken onderscheidt Optiphar zich op de Europese markt door extra voordelige prijzen, scherpe kortingen en een geoptimaliseerde logistiek.

In al deze apotheken, alsook in de webshop, staan gemotiveerde en gedreven teamleden u tijdens de openingsuren graag persoonlijk tot dienst. Door middel van regelmatige bijscholingen proberen zij u naar best vermogen een antwoord te bieden op alle vragen aangaande gezondheid, medicatie, voedingssupplementen, verzorging, dieet, maquillage en thuiszorg. Een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en discretie staan centraal. Hopelijk tot snel in één van onze apotheken!