HILOTHERM KOELTOESTEL

Waarborg: €250
Daghuurprijs: €20 met een maximum van €100 voor de eerste week.
Het aangezichtsmasker van het Hilotherm toestel kan ook in de apotheek aangeschaft worden voor €65.
De reservatie is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail ontvangt van onze apotheek.

Hilotherpie bevordert de genezing van het beschadigd weefsel. Deze temperatuur therapie wordt gebruikt voor chirurgische procedures, wonden en chronische ziekten die gepaard gaan met zwelling, hematomen en inflammatie. Hilotherpie reduceert ook sterk de pijn en zodoende reduceert deze ook de noodzaak tot pijnstillende medicatie.
Deze therapie wordt vandaag de dag meer en meer toegepast voor een snellere recuperatie na een kaakoperatie of na een knie- of schouderoperatie. Oedeem en hematoom verhindert in grote mate de zuurstof- en nutriëntentoevoer naar de gekwetste zone. Dit gaat gepaard met circulatiestoornissen en inflammatie gerelateerde hyperthermie. Het gevolg is dat de gekwetste zone niet langer voorzien wordt van de nodige zuurstof nodig voor het herstel. Door het zuurstoftekort zullen cellen afsterven en komen vloeistofbindende proteïnen vrij, waardoor het oedeem, zwelling nog toeneemt. Deze viceuze cirkel kan doorbroken worden door een precies gecontroleerde langdurige koeling (hilotherapie).
De Hilotherm, een soort koeltoestel, maakt gebruik van speciale cuffs die aangepast zijn aan de verschillende anatomische zones op het lichaam (ruime keuze beschikbaar). De installatie van de cuff is zeer eenvoudig en snel en met een eenvoudige druk op de knop wordt de temperatuur in de zone constant gehouden.

RESERVEREN

Belangrijk is dat u bij de bestelling uw apotheek invult, zodat het product of toestel kan afgehaald worden in de gekozen apotheek.